Cum cumpar

 

Modalitatile de a efectua cumparaturi pe www.sugarspice.ro sunt: comanda telefonica si comanda online.


1.    COMANDA TELEFONICA
Preluare comenzi telefonice : Luni - Vineri: 10:00 - 18:00; Sambata: 10:00 - 13:00
Telefon: 0724.348.555


2.    COMANDA ONLINE
a)    Alege produsele
Pe pagina principala, selectati categoria sau produsul dorit si apasati pe “Adauga in cos”. Optional, puteti salva produsele in Wishlist, Aveti astfel posibilitatea de a salva produsele preferate pentru o vizita ulterioara sau daca produsul nu este pe stoc veti fi anuntati prin e-mail cand va fi pus din nou spre vanzare in magazin.
b)    Cosul de cumparaturi
Dupa adaugarea unui produs in cos, sunteti directionat pe pagina Cosului de cumparaturi. Aici vedeti toate produsele adugate, puteti modifica produsele si numarul de bucati comandate. Cand v-ati decis asupra produselor din “Cosul de cumparaturi”, apasati pe “Comanda”. Sunteti directionat pe pagina in care se solicita informatii despre adresa de livrare si se confirma datele personale.
c)    Comanda
Pentru a cumpara de la www.sugarspice.ro trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida. Va puteti inregistra folosind butonul Autentificare amplasat in dreapta sus, langa Cos, apoi Creaza cont nou sau dupa ce alegeti produsele, in cosul de cumparaturi.
Dupa introducerea datelor personale, puteti alege ca produsul sa fie livrat la adresa introdusa in formularul de inscriere sau la alta adresa, caz in care va trebui sa completati campurile formularului “Adauga adresa noua”. Puteti introduce in contul Dvs. de client oricate adrese de facturare si livrare, date personale, numere de telefon si firme, selectand la fiecare comanda pe cele pe care le doriti. Nu uitati sa completati si campul “telefon”, deoarece un angajat sugarspice.ro va va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii. Datele dvs. sunt strict confidentiale, ele fiind necesare doar pentru a va putea livra produsele.
d)    Livrare si plata
Livrarea coletelor se va face prin curier rapid sau posta. Plata se efectueaza la primirea coletului, cu numerar sau in avans prin transfer bancar (vezi sectiunea Livrare si Plata).
e)    Finalizarea comenzii
In urma finalizarii procedurii, veti primi in scurt timp un e-mail de confirmare cu detaliile comenzii dvs. (factura proforma)
Puteti anula oricand o comanda, inainte de expedierea acesteia, prin telefon sau e-mail, dupa cum si www.sugarspice.ro isi rezerva dreptul a refuza orice comanda din motive interne.
Va recomandam sa lansati comanda online pe site si nu telefonic, in acest fel ea va fi prelucrata mai repede si produsele dorite vor fi identificate 100% sigur, excluzand riscul unor erori de cod sau denumire a produsului.


3.    SUPORT CLIENTI
Pentru intrebari despre o comanda sau pentru informatii despre produsele noastre ne puteti contacta online la suport_sugarspice[@]yahoo.com sau office[@]sugarspice.ro
Puteti deasemenea transmite comenzile prin e-mail, folosind formularul de contact, specificand denumirea produselor dorite, codul acestora, numele Dvs, o adresa de e-mail si un numar de telefon valid. Fara aceste informatii complete nu vom putea procesa comanda Dvs. Intrucat unele e-mail-uri nu ajung la destinatie din cauze datorate serverelor de mail sau filtrelor anti-spam, va recomandam sa lansati comenzile pe site si nu prin e-mail, deoarece riscati ca acestea din urma sa nu ajunga la noi.
Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul sugarspice.ro, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

 

Va multumim pentru incredere !

21.gif

Abonare newsletter