TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

INFORMATII GENERALE

Termeni si conditiile de utilizare ce urmeaza sunt aplicabile site-ului www. sugarspice .ro. Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica (denumita in continuare Client) care acceseaza acest site confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. Magazinul online www.sugarspice.ro, numit in continuare Site, este proprietatea SC Merida in Bloom SRL, inregistrata in Calarasi, Cod Unic de Inregistrare: 37545058, nr. de ordine in registrul comertului J51/269/2017 (denumita in continuare Societatea).
Ne rezervam dreptul de a schimba, de a modifica, de a adauga / retrage in parte sau in intregime “Termenii si conditiile”. Cea mai recenta versiune a acestora poate fi citita folosind legatura "Termeni si conditii" din josul paginilor site-ului.
Utilizatorul are acces limitat la Site, doar in interes personal si nu ii confera dreptul de a descarca, modifica, reproduce, copia, vinde, integral sau partial, elemente ale Site-ului, fara acordul prealabil scris al Societatii.

 

CONFIDENTIALITATE

In momentul in care va inregistrati pe Site, vi se vor cere informatii personale, incluzand o adresa de e-mail valida. Societatea garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin intermediul Site-ului. Datele personale vor fi folosite de Societate pentru a trimite Clientului confirmarea comenzilor, oferte speciale, promotii, newsletter-e, numai cu acordul prealabil al clientului. SugarSpice.ro va emite catre client o factura pentru produsele livrate, obligatia clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.Aveti dreptul de a solicita stergerea gratuita a informatiilor personale din baza de date prin trimiterea unei cereri, datata si semnata, la adresa office[@]sugarspice.ro sau prin posta. Societatea se obliga sa nu transmita catre terti datele personale ale Clientului, cu exceptia autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Deoarece datele personale sunt transmise si stocate in sistem electronic, Societatea nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate. La sesizarea Clientilor, Societatea va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.


Societatea certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 - privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 - privind comertul electronic, a Ordonantei nr. 130/2000 - privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.

 

DREPTURI DE AUTOR

Tot continutul Site-ului www.sugarspice.ro este propietatea SC Merida in Bloom SRL, aceasta incluzand: texte, imagini, simboluri, elemente grafice, scripturi web, programe si alte date. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala (Legea pentru protectia drepturilor de autor - nr. 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui Societatea.

 

PRODUSE

Descrierile si fotografiile au caracter de prezentare. Nu garantam, in mod expres sau implicit, acuratetea in totalitate a informatiilor si nu putem fi considerati raspunzatori daca descrierea nu este completa, exacta etc. SugarSpice.ro nu ofera alte garantii pentru produsele comercializate pe site decat cele prevazute de producatori. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Ne rezervam dreptul de a modifica descrierile si ingredientele produselor fara o notificare prealabila.
Societatea nu pune in vanzare produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat sau produse alimentare cu ambalajul desigilat (exceptie fac produsele care se comercializeaza vrac). Gramajul si dimensiunile pot avea o mica variatie fata de descrierea de pe ambalaj sau de pe site, variatie care se afla in limitele de toleranta acceptata de lege.


PLATA PRODUSELOR

Preturile prezentate pe Site includ TVA si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres. Nu percepem nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului si nu exista taxe ascunse. Orice comanda plasata prin intermediul site-ului SugarSpice.ro are valoare contractuala.
Pretul final este cel care a fost confirmat odata cu finalizarea comenzii (format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie). In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, utilizatorul va fi contactat pentru a confirma pretul real. Ne rezervam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.
Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment preturile din Site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile comercializate.
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor se poate efectua in sistem ramburs sau prin transfer bancar.

 

LIVRAREA PRODUSELOR
Livrarea produselor se va face oriunde in tara, in termen de 1-4 zile lucratoare, de luni pana vineri. Comenzile vor fi confirmate telefonic.
Cheltuielile cu transportul sunt suportate de client. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Comenzile pot fi intarziate sau anulate din motive independente: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti. Daunele ce pot fi achitate fata de orice client ( in caz de nelivrare sau livrare necorespunzatoare) nu poate depasi valoarea sumei incasate de societate de la acel client.

 

ACTIUNI PROMOTIONALE
Regulamentele concursurilor si promotiilor prezente pe www.sugarspice.ro sunt stabilite exclusiv de Merida in Bloom SRL. Acestea vor fi aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul Site-ului sau altor servicii de comunicare (retele socializare, sms, etc).
Promotiile se aplica doar comenzilor inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Actiunile cu caracter promotional pot fi intrerupte sau anulate in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 

RETURNAREA PRODUSELOR
Conform legislatiei in vigoare (Ordonantei Guvernului 130/2000 Art. 12. - dispozitiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11 alin. (1), completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta - art 12, pct a) si Directivei Parlamentului European si a Consiliului din 2014 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta - art 3, pct (2)) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori nu pot fi denuntate (returnate) unilateral.

Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 - Capitolul 2, Articolul 10 litera c), consumatorul nu poate denunta unilateral tipuri de contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid. 

Produsele comandate de pe SugarSpice.ro pot fi refuzate la efectuarea receptiei coletului doar daca acestea nu corespund calitativ si cantitativ cu comanda initiata de client. Dupa efectuarea receptiei la primirea coletului produsele nu mai pot fi returnate. Din motive de siguranta alimentara si igiena, NU ACCEPTAM returnarea produselor alimentare. Produsele cu pret promotional, cu discount sau ofertele speciale NU pot fi returnate.

Returnarea accesoriilor si altor produse non-alimentare se face in conformitate cu legislatia in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris Societatea ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
Conditia acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (ambalaj intact, nedesfacut, sa nu fie deteriorate, sa prezinte semne de utilizare, sa aiba toate etichetele intacte in ambalajul original).
Merida in Bloom SRL va inapoia contravaloarea produselor comandate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

 

LIMITARI

SugarSpice.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si produsele oferite. Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. Societatea nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice (setari, upgrade etc. facute de firma de hosting) sau comerciale. Ne rezervam dreptul ca in orice moment sa schimbam in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, sa suspendam sau desfiintam acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor.
Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatori isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea SugarSpice.ro. Ne declinam responsabilitatea privind compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor si acest site.
Societatea isi rezerva dreptul de a refuza livrarea oricarei comenzi fara obligatia de a motiva acest refuz, in acest caz clientul va primi inapoi banii platiti pentru comanda respectiva.

 

CONDITII LEGALE
Site-ul www.sugarspice.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.
SC M
erida in Bloom SRL nu poate fi responsabila pentru daune de orice fel pe care Clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Societate a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor. 

Proprietatea asupra produselor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Clientului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul propriu). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Societate sa permita Clientului deschiderea coletelor inainte de a semna de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii acestora.

Orice conflict aparut intre SC Merida in Bloom SRL si clienti vor fi rezolvate pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 

Toate drepturile rezervate@2016


Va multumim pentru incredere !

 


21.gif

Abonare newsletter