Pasta de MIGDALE

 

Pasta de Migdale (Almond Paste / Pate d'Amande) este folosita mai ales ca si umplutura pentru produsele de patiserie (placinte, prajituri, cookies) sau ca baza pentru tarte (frangipane). Prin adaugarea de zahar se poate obtine martipan.

 

 


 


Detalii suplimentare

0,00 Lei

2566EV

0 Produs in stoc


Anunta-ma cand e pe stoc. Adauga adresa ta de email.



Produse similare

Pasta de Migdale (Almond Paste / Pate d'Amande) este folosita mai ales ca si umplutura pentru produsele de patiserie (placinte, prajituri, cookies) sau ca baza pentru tarte (frangipane). Prin adaugarea de zahar se poate obtine martipan.

 

Pasta de migdale din California este 100% naturala cu aroma tipic de migdale proaspete si textura fina. Un plus de savoare puteti obtine prin adaugarea de extract de migdale, apa de trandafiri sau apa de flori de portocal.


Utilizare "Migdale pasta naturala":

 

Este ideala pentru produse de patiserie si ciocolata. Poate fi utilizata pentru prajituri, biscuiti, dulciuri diverse si produse de cofetarie (migdale zaharisite, praline), pentru aromatizarea inghetatei si produselor de patiserie (mixuri).

 

Doza recomandată este de 12%.

A nu se folosi la o temperatura mai mare de 40 ° C.

Origine: California


  • Greutate neta: 200 g
21.gif

Abonare newsletter