Isomalt

 

Isomaltul este un tip de zahar obtinut din sfecla. Are gust dulceag, foarte putin hidroscopic, nu cristalizeaza si este stabil in medii acide.

 


Detalii suplimentare

26,00 Lei

izo500

3 Produse in stoc



Adauga la wishlist

Isomaltul este un tip de zahar obtinut din sfecla. Are gust dulceag, foarte putin hidroscopic, nu cristalizeaza si este stabil in medii acide.

Se foloseste la realizarea decoratiunilor si figurinelor pentru dulciuri, fara a se mai adauga alte ingrediente. Isomaltul are o temperatura de topire mai mica comparativ cu zaharul.


Avand un indice glicemic foarte mic (calorii 2,4 kcal/g) isomaltul este recomandat la preparatele "fara zahar" destinate diabeticilor. 

Isomaltul este non-cariogenic.


Se poate colora cu colorant alimentar.


Cantitate: 500g

  • Greutate neta: 500g
21.gif

Abonare newsletter