Cream of Tartar

 

Cream of Tartar este un agent de crestere natural, derivat din acidul tartaric, cu multiple intrebuintari in industria alimentara.

 


Detalii suplimentare

15,00 Lei

1664

8 Produse in stoc



Adauga la wishlist

Cream of Tartar este un derivat din acidul tartaric. Se obtine in timpul vinificatiei strugurilor. Este 100% comestibil si are multiple intrebuintari in industria alimentara.


Utilizare "Cream of Tartar ":

 

Principala utilizarea a Cream of Tartar este ca agent de crestere natural (inlocuieste praful de copt) in prepararea aluatului de pizza, prajituri, paine, etc.

 

Ajuta la controlarea Ph-ului in timpul fermentarii vinului si la conservarea acestuia.

 

In bucatarie se adauga la albusul de oua pentru cresterea stabilitatii si volumului (meringue, macarons). Se foloseste si la creme pentru a obtine o textura mai fina, prin impiedicarea cristalizarii zaharului.

 

Cateodata otetul poate fi inlocuit cu Cream of Tartar.

 

 

Mix Gum Arabic powder with warm water (10ml/2tsp of Gum Arabic with 60ml/2fl oz of water) to create an edible glue for sticking sugar pieces together.  - See more at: http://www.lindyscakes.co.uk/2011/08/09/what-is-gum-arabic-used-for/#sthash.SDjKG50B.dpu
Mix Gum Arabic powder with warm water (10ml/2tsp of Gum Arabic with 60ml/2fl oz of water) to create an edible glue for sticking sugar pieces together.  - See more at: http://www.lindyscakes.co.uk/2011/08/09/what-is-gum-arabic-used-for/#sthash.SDjKG50B.dpuf

Ingrediente: cream of tartar 100% pentru consum.


Alergeni: nu contine nuci, gluten. Potrivit pentru vegetarieni & vegani, Kosher, Halal, GM free. 

Ambalaj resigilabil.

 

 

 

 

  • Greutate neta: 50g
21.gif

Abonare newsletter