Cream of Tartar

 

Cream of Tartar este un agent de crestere natural, derivat din acidul tartaric, cu multiple intrebuintari in industria alimentara.

 


Detalii suplimentare

14,50 Lei

1664

10 Produse in stoc



Adauga la wishlist

Cream of Tartar este un derivat din acidul tartaric. Se obtine in timpul vinificatiei strugurilor. Este 100% comestibil si are multiple intrebuintari in industria alimentara.


Utilizare "Cream of Tartar ":

 

Principala utilizarea a Cream of Tartar este ca agent de crestere natural (inlocuieste praful de copt) in prepararea aluatului de pizza, prajituri, paine, etc.

 

Ajuta la controlarea Ph-ului in timpul fermentarii vinului si la conservarea acestuia.

 

In bucatarie se adauga la albusul de oua pentru cresterea stabilitatii si volumului (meringue, macarons). Se foloseste si la creme pentru a obtine o textura mai fina, prin impiedicarea cristalizarii zaharului.

 

Cateodata otetul poate fi inlocuit cu Cream of Tartar.

 

 

Mix Gum Arabic powder with warm water (10ml/2tsp of Gum Arabic with 60ml/2fl oz of water) to create an edible glue for sticking sugar pieces together.  - See more at: http://www.lindyscakes.co.uk/2011/08/09/what-is-gum-arabic-used-for/#sthash.SDjKG50B.dpu
Mix Gum Arabic powder with warm water (10ml/2tsp of Gum Arabic with 60ml/2fl oz of water) to create an edible glue for sticking sugar pieces together.  - See more at: http://www.lindyscakes.co.uk/2011/08/09/what-is-gum-arabic-used-for/#sthash.SDjKG50B.dpuf

Ingrediente: cream of tartar 100% pentru consum.


Alergeni: nu contine nuci, gluten. Potrivit pentru vegetarieni & vegani, Kosher, Halal, GM free. 

Ambalaj resigilabil.

 

 

 

 

  • Greutate neta: 50g
21.gif

Abonare newsletter