Ciocolata belgiana pudra 61%

 

Ciocolata belgiana pudra pentru mousse, ganache, etc.

 

Greutate: 250g

 


Detalii suplimentare

25,50 Lei

2050

4 Produse in stoc



Adauga la wishlist

Ciocolata belgiana fina cu aroma intensa si rafinata. Utilizata in loc de ciocolata, se amesteca foarte bine cu alte pudre si creme, pentru mousse, ganache. Nu este necesar sa mai topiti ciocolata sau sa folositi tehnici mai complicate, ca temperarea.

 

Utilizare "Ciocolata pudra 61% premium " :


Ciocolata pudra se preteaza ca ingredient sau pentru decorarea deserturilor. Este o alternativa pentru cacao sau ciocolata ( inlocuiti cantitatea din reteta cu aceeasi cantitate de ciocolata pudra). Pregatiti crema si cat este calda adaugati ciocolata pudra. Diluati cu lapte cald pentru o bautura relaxanta. Pudrati peste tiramisu, frisca,etc

 

Ingrediente: masa cacao, zahar, pudra cacao


Ambalaj resigilabil

  • Greutate neta: 250g
21.gif

Abonare newsletter