Apa de Trandafiri, naturala

 

Apa de Trandafiri este un extract natural, obtinut prin distilarea cu abur a celor mai parfumate petale de trandafiri.

 

Toate produsele Nielsen-Massey Vanillas sunt certificate din 1998 ca Organic, Allergen-Free, Kosher, Gluten-Free.

 

 


Detalii suplimentare

26,50 Lei

NMV 60-15

0 Produs in stoc


Anunta-ma cand e pe stoc. Adauga adresa ta de email.Din cele mai vechi timpuri, bucatari au folosit Apa de Trandafiri in retete culinare, datorita aromei distinctive. Este unul din ingredientele principale al multor retete din Orientul Mijlociu, fiind folosit ca inlocuitor al vinului de catre musulmanii religiosi. Apa de Trandafiri era considerata un produs de lux: imparatii romani inotau in bazine cu apa pura de trandafiri.

 

Apa de Trandafiri este un extract natural, obtinut prin distilarea cu abur a celor mai parfumate petale de trandafiri. Din 4 tone de petale se obtine 1 kg ulei esential. Notele florale delicate ale Apei de Trandafiri completeaza cu arome dulci preparatele specifice bucatariei Orientale, Indiene sau Grecesti (baclava, budinca de orez) si accentuaza discret aluaturile Frantuzesti, glazurile si cremele.

 

Utilizare "Apa de Trandafiri - extract natural":

 

Apa de Trandafiri naturala se combina foarte bine cu vanilia, ciocolata alba, orezul si branzeturile usoare ca Brie sau crema de branza. Folositi impreuna cu capsuni, zmeura, mango, lychee. Cateva picaturi din Apa de Trandafiri vor aromatiza fin zaharul si biscuitii pentru ceai sau laptele cald.


Ingrediente 100% NATURALE: ulei esential din petale de trandafiri, alcool, glicol


De-a lungul istoriei sale de peste 100 de ani, Nielsen-Massey Vanillas si-a castigat reputatia de producator a celor mai bune extracte din lume. Linia completa de produse Nielsen-Massey include: "Pure Vanilla” -  pastai de vanilie, extracte de vanilie din Madagascar, Tahiti si Mexic, pudra de vanilie, pasta de vanilie, "Certified Organic” – pastai de vanilie,  extract de vanilie Bourbon Madagascar.

Noua linie de "Extracte Pure Aromatice" include produse obtinute din uleiuri naturale in baza alcoolica, fiind recunoscute pentru claritate si puritate.
Toate produsele Nielsen-Massey sunt certificate din 1998 ca Organic, Allergen-Free, Kosher, Gluten-Free.

 

Toate produsele Nielsen-Massey Vanillas sunt certificate din 1998 ca Organic, All-Natural, Allergen-Free, GMO-Free, Kosher, Gluten-Free.

 


  • Greutate neta: 60 ml
21.gif

Abonare newsletter