Extract natural de Portocale

 

Parfumul dulce al fructelor proaspete se regaseste in Extractul natural de Portocale de la Nielsen Massey Vanillas.

 

Toate produsele Nielsen-Massey Vanillas sunt certificate din 1998 ca Organic, Allergen-Free, Kosher, Gluten-Free.

 


Detalii suplimentare

31,00 Lei

NMV 60-13

0 Produs in stoc


Anunta-ma cand e pe stoc. Adauga adresa ta de email.Numelei portocalei nu provine de la culoarea fructului ci de la un cuvant sanscrit ce inseamna parfumat. In unele tari este denumit "mar chinezesc" datorita originii asiatice. Dupa mii de ani in care asiaticii au fost singurii care s-au bucurat de aceste fructe delicioase, portocalul s-a raspandit si in Africa de Nord. Maurii l-au adus in Europa iar Columb a plantat primii portocali in America.

 

Parfumul dulce al fructelor proaspete se regaseste in Extractul natural de Portocale de la Nielsen Massey Vanillas.

 

Utilizare "Extract natural de Portocale, pur":

 

Extractul natural de Portocale se combina foarte bine cu vanilia, ciocolata, capsunile si ananasul dar si cu orezul, puiul si pestele. Adaugati putin din savoarea fructelor de portocal in placinte, prajituri, tarte, inghetata, sorbet, gemuri, dulceturi, bauturi, etc.

 

Dozare:

1/2 lingurita Extract natural de Portocale = 1 lingura suc de portocale

1 lingurita Extract natural de Portocale = 1 lingurita coaja de portocale

 

Ingrediente 100% NATURALE: ulei esential de portocale, alcool, apa


De-a lungul istoriei sale de peste 100 de ani, Nielsen-Massey Vanillas si-a castigat reputatia de producator a celor mai bune extracte din lume. Linia completa de produse Nielsen-Massey include: "Pure Vanilla” -  pastai de vanilie, extracte de vanilie din Madagascar, Tahiti si Mexic, pudra de vanilie, pasta de vanilie, "Certified Organic” – pastai de vanilie,  extract de vanilie Bourbon Madagascar.

Noua linie de "Extracte Pure Aromatice" include produse obtinute din uleiuri naturale in baza alcoolica, fiind recunoscute pentru claritate si puritate.
Toate produsele Nielsen-Massey sunt certificate din 1998 ca Organic, Allergen-Free, Kosher, Gluten-Free.

 

Toate produsele Nielsen-Massey Vanillas sunt certificate din 1998 ca Organic, All-Natural, Allergen-Free, GMO-Free, Kosher, Gluten-Free.


  • Greutate neta: 60 ml
21.gif

Abonare newsletter