Extract natural de Migdale

 

Extractul natural de Migdale este obtinut din ulei esential natural de migdale amare, de cea mai buna calitate.

 

Toate produsele Nielsen-Massey Vanillas sunt certificate din 1998 ca Organic, Allergen-Free, Kosher, Gluten-Free.

 


Detalii suplimentare

26,50 Lei

NMV 60-09

9 Produse in stocAdauga la wishlist

De foarte mult timp gurmanzii au apreciat aroma complexa si bogata a migdalelor. Migdala, care este de fapt un fruct, provine din Orientul Mijlociu si a fost raspandit in zona mediteraneeana. Faraonii egipteni foloseau migdale pentru aromatizarea painii iar Cleopatra era indragostita de baile cu lapte de migdale.

Din anul 1500, italienii au folosit migdalele in prajituri, cookies, gemuri si lichior (amaretto). Conchistadorii spanioli au dus semintele in California, plantand livezi intinse, care inca rodesc.


Extractul de migdale este una dintre aromele cele mai utilizate in cofetarie si patiserie. Acest extract natural premium pastreaza aroma caractestica a samburilor de migdale. Este obtinut din ulei esential natural de migdale amare, de cea mai buna calitate.

 

Utilizare "Extract de Migdale natural, pur":


Se combina foarte bine cu fructe - zmeura, piersici, prune dar si cu vanilia, ciocolata, siropul de artar sau butterscotch. Adaugati in placinte si prajituri, clatite sau waffles, bauturi, marinate si inghetata, sosuri pentru salate.

 

Dozare:

1/4 lingurita Extract natural de Migdale + 1 lingura zahar = 1 lingura Pasta de Migdale pentru aromatizare

 

Ingrediente 100% NATURALE: ulei esential de migdale amare, alcool, apa


De-a lungul istoriei sale de peste 100 de ani, Nielsen-Massey Vanillas si-a castigat reputatia de producator a celor mai bune extracte din lume. Linia completa de produse Nielsen-Massey include: "Pure Vanilla” -  pastai de vanilie, extracte de vanilie din Madagascar, Tahiti si Mexic, pudra de vanilie, pasta de vanilie, "Certified Organic” – pastai de vanilie,  extract de vanilie Bourbon Madagascar.

Noua linie de "Extracte Pure Aromatice" include produse obtinute din uleiuri naturale in baza alcoolica, fiind recunoscute pentru claritate si puritate.
Toate produsele Nielsen-Massey sunt certificate din 1998 ca Organic, Allergen-Free, Kosher, Gluten-Free.

 

Toate produsele Nielsen-Massey Vanillas sunt certificate din 1998 ca Organic, All-Natural, Allergen-Free, GMO-Free, Kosher, Gluten-Free.


  • Greutate neta: 60 ml
21.gif

Abonare newsletter