Extract natural de Cafea

 

Acum ai la indemana intreaga savoare a unei cesti de expresso!

Extractul natural de Cafea este un concentrat de cafea filtrata, cu aroma intensa.

 

Toate produsele Nielsen-Massey Vanillas sunt certificate din 1998 ca Organic, Allergen-Free, Kosher, Gluten-Free.

 

 

 

 

Detalii suplimentare

37,00 Lei

NMV 60-11

0 Produs in stoc


Anunta-ma cand e pe stoc. Adauga adresa ta de email.Acum ai la indemana intreaga savoare a unei cesti de expresso!

 

In timp ce calitatile revigorante ale cafelei au fost descoperite in Etiopia, in Yemen aceste boabe cafenii au fost prajite, macinate si infuzate intr-o bautura, pentru prima data. Legenda spune ca un cioban a observat efectele tonifiante ale acestor boabe. A dus cateva unui preot, care neincrezator le-a aruncat in foc. Aroma cafelei proaspat prajite i-a cucerit instantaneu. De la musulmani, bautura calda de cafea a ajuns la elita Italiei si apoi in restul Europei.

 

Extractul natural de Cafea este un concentrat de cafea filtrata, cu aroma intensa. Extractul concentrat nu isi pierde aroma delicata, spre deosebire de cafeaua macinata sau boabe.


Utilizare "Extract de Cafea natural, pur":


Foloseste acest extract delicat de cafea pentru a accentua aroma si parfumul ciocolatei, pentru a adauga note subtile milkshake-ului de vanilie sau pentru a completa aromele oricarui preparat, de la ciocolata calda pana la sos de tomate.
Deserturile, produsele de patiserie si cacao imprumuta din intensitatea si calitatile deosebite ale Extractului natural de Cafea. Adaugati-l in siropul de ciocolata folosit ca topping pentru inghetata sau cupcakes, in iaurtul cu vanilie, in frisca, la chocolate lava, tiramisu sau cookies.
Incercati-l si in alte mancaruri savuroase ca supe, tocanite, salsa, sosuri pentru spaghete, sosuri pentru friptura.

 

Dozare:

1 lingurita Extract natural de Cafea = 1 lingurita expresso

1 lingurita Extract natural de Cafea + 1/4 cana de apa = 1/4 cana de cafea lichida


Ingrediente 100% NATURALE: extract de cafea, alcool, apa


De-a lungul istoriei sale de peste 100 de ani, Nielsen-Massey Vanillas si-a castigat reputatia de producator a celor mai bune extracte din lume. Linia completa de produse Nielsen-Massey include: "Pure Vanilla” -  pastai de vanilie, extracte de vanilie din Madagascar, Tahiti si Mexic, pudra de vanilie, pasta de vanilie, "Certified Organic” – pastai de vanilie,  extract de vanilie Bourbon Madagascar.

Noua linie de "Extracte Pure Aromatice" include produse obtinute din uleiuri naturale in baza alcoolica, fiind recunoscute pentru claritate si puritate.
Toate produsele Nielsen-Massey sunt certificate din 1998 ca Organic, Allergen-Free, Kosher, Gluten-Free.

 

Toate produsele Nielsen-Massey Vanillas sunt certificate din 1998 ca Organic, All-Natural, Allergen-Free, GMO-Free, Kosher, Gluten-Free.

 

 


  • Greutate neta: 60 ml
21.gif

Abonare newsletter