Ciocolata neagra REGINA 61%

 

Pentru cei ce prefera o ciocolata cu gust proaspat si inviorator, Regina este alegerea perfecta. Ciocolata neagra Regina are aroma intensa de cacao si gust persistent.

 

Cantitate: 4 kg

 

 


Detalii suplimentare

185,00 Lei

8311

0 Produs in stoc


Anunta-ma cand e pe stoc. Adauga adresa ta de email.Pentru cei ce prefera o ciocolata cu gust proaspat si inviorator, Regina este alegerea perfecta. Ciocolata neagra Regina are aroma intensa de cacao si gust persistent.

 

Datorita fluiditatii ridicate este foarte usor de folosit la acoperirea si decorarea deserturilor. Cunoscatorii vor aprecia aceasta ciocolata neagra!


Utilizare " REGINA - ciocolata neagra pura 62%":


Ciocolata neagra este indicata in toate tipurile de preparate de cofetarie si patiserie. Calitatile sale sunt remarcabile in praline, mousse-uri, tablete de ciocolata. Datorita fluiditatii superioare se poate folosi la acoperirea torturilor si prajiturilor dar si in ganache.

 

Ingrediente:

masa de cacao 61%, unt de cacao 39%, zahar max 38%


Ciocolata couverture gourmet din gama Linea Professionale isi are originea in boabele de cacao din plantatiile aflate in Madagascar si America Latina. Fiecare etapa este atent urmarita, incepand de la recoltare si pana la procesare, iar ciocolata obtinuta are gust si aroma autentice.


Producator: ICAM/Italia

 

ATENTIE: in perioada verii, ciocolata se poate topi in timpul transportului. Livrarea se face pe raspunderea clientului. 


  • Greutate neta: 4 kg
21.gif

Abonare newsletter