Ciocolata neagra VANINI 72%

 

Provenind din boabele de cacao din Madagascar si America Centrala, VANINI este o ciocolata neagra cu aroma de fructe si mirodenii.

 

Cantitate: 4 kg

 

 


Detalii suplimentare

185,00 Lei

8310

0 Produs in stoc


Anunta-ma cand e pe stoc. Adauga adresa ta de email.Vanini este o ciocolata neagra de calitate superioara, gourmet, obtinuta exclusiv din boabe de cacao provenite din Madagascar si America Centrala si de Sud.

Are gust intens, slab acid si aroma de fructe si mirodenii. Datorita fluiditatii ridicate este foarte usor de folosit la acoperirea si decorarea deserturilor. Cunoscatorii vor aprecia aceasta ciocolata neagra!


Utilizare " VANINI - ciocolata neagra pura 72%":


Ciocolata neagra este indicata in toate tipurile de preparate de cofetarie si patiserie. Calitatile sale sunt remarcabile in praline, mousse-uri, tablete de ciocolata. Datorita fluiditatii superioare se poate folosi la acoperirea torturilor si prajiturilor dar si in ganache.

 

Ingrediente:

masa de cacao 72%, unt de cacao 44%, zahar max 27%


Ciocolata couverture gourmet din gama Linea Professionale isi are originea in boabele de cacao din plantatiile aflate in Madagascar si America Latina. Fiecare etapa este atent urmarita, incepand de la recoltare si pana la procesare, iar ciocolata obtinuta are gust si aroma autentice.

 

ATENTIE: in perioada verii, ciocolata se poate topi in timpul transportului. Livrarea se face pe raspunderea clientului. 


  • Greutate neta: 4 kg
21.gif

Abonare newsletter