Ciocolata neagra 56%, GIOARI MORESCO, Callets

 

Ciocolata neagra este indicata in toate preparatele de cofetarie sau patiserie.

 

Cantitate: 3 kg


 

 


Detalii suplimentare

105,00 Lei

1458

1 Produs in stoc



Adauga la wishlist

Ciocolata neagra este indicata in toate tipurile de preparate de cofetarie si patiserie. Calitatile sale sunt remarcabile in praline, mousse-uri, tablete de ciocolata. Datorita fluiditatii superioare se poate folosi la acoperirea torturilor si prajiturilor dar si in ganache.

Este ideala pentru turnare in mulaje si matrite, pentru realizarea de figurine.


 

Ingrediente:

masa de cacao, unt de cacao (35.8%), zahar, lapte intergral deshidrat, emulgator lecitina soia, aroma naturala vanilie.


Profil aromatic:

- aroma: ciocolata neagra

- continut cacao: mic

- topire: usoara

- tip: drops (picaturi, callets)

 

Utilizare: praline, mousse, ganache, glazura, inghetata, tablete, gatit, decorare, turnare matrite, etc

 

ATENTIE: in perioada verii, ciocolata se poate topi in timpul transportului. Livrarea se face pe raspunderea clientului. 

 

Producator: AROMITALIA

  • Greutate neta: 2.5 kg
21.gif

Abonare newsletter