Ciocolata Single Origin Ecuador 70.4%

 

Ciocolata neagra Single Origin este indicata in toate preparatele de cofetarie sau patiserie.

 

Cantitate: 2.5 kg

Livrare: 2-3 zile

 

 


Detalii suplimentare

128,00 Lei

EQU

0 Produs in stoc


Anunta-ma cand e pe stoc. Adauga adresa ta de email.



Ciocolata din colectia Single Origin este produsa din boabe dintr-o anumita regiune si o sursa unica. In fiecare couvertura de ciocolata veti descoperi arome uimitoare si combinatii interesante cu note florale, lemnoase sau fructate. Callebaut verifica cu atentie fiecare recolta pentru a se asigura ca aroma ciocolatei reflecta caracteristica solului, mediului si climei locale. La fel ca vinul, gustul acestor couverturi se poate modifica usor cu fiecare recolta.

 

Cu toate ca Ecuador nu produce o cantitate mare de cacao, totusi aici se obtine "cea mai fina aroma" din lume. 

 

Ingrediente:

masa de cacao 70%, zahar max 38%, grasimi 41%, emulsificator lecitina soia, aroma naturala vanilie. Poate contine urme de lapte. Fara gluten, potrivita pentru vegetarieni


Profil aromatic:

- aroma: ciocolata neagra

- continut cacao: ridicat

- gust: fructat, cu note de rom si cafea, tipic latino-american

- fluiditate: 3

- topire: usoara

- tip: drops (picaturi, callets)

- provenienta: Ecuador, varietatea Arriba Nacional

 

Utilizare: decor, ganache, decorare, inghetata, glazura, praline, turnare matrite.

Se combina foarte bine cu: rom, whiskey, portocala, piper sichuan, paprika.

 

ATENTIE: in perioada verii, ciocolata se poate topi in timpul transportului. Livrarea se face pe raspunderea clientului. 

 

Producator: Barry Callebaut

 

 

  • Greutate neta: 2.5 kg
21.gif

Abonare newsletter