Ciocolata neagra 54.5% Callets

 

Ciocolata neagra este indicata in toate preparatele de cofetarie sau patiserie.

 

Cantitate: 2.5 kg

Livrarea:2-3 zile

 

 


Detalii suplimentare

85,00 Lei

811NV

1 Produs in stoc



Adauga la wishlist

Ciocolata neagra este indicata in toate tipurile de preparate de cofetarie si patiserie. Calitatile sale sunt remarcabile in praline, mousse-uri, tablete de ciocolata. Datorita fluiditatii superioare se poate folosi la acoperirea torturilor si prajiturilor dar si in ganache.

Este ideala pentru turnare in mulaje si matrite, pentru realizarea de figurine.

 

Ingrediente:

masa de cacao 54,5%, unt de cacao 13%, zahar max 43%, emulsificator lecitina soia, aroma naturala vanilie. Poate contine urme de lapte. Fara gluten, potrivita pentru vegetarieni

 

Profil aromatic:

- aroma: ciocolata neagra

- continut cacao: mediu

- gust: echilibrat, aroma subtila de vanilie

- fluiditate: 3

- topire: usoara

- tip: drops (picaturi, callets)


Utilizare: praline, mousse, ganache, glazura, inghetata, tablete, gatit, decorare, turnare matrite, etc

 

ATENTIE: in perioada verii, ciocolata se poate topi in timpul transportului. Livrarea se face pe raspunderea clientului. 

 

Producator: Barry Callebaut

 

  • Greutate neta: 2.5 kg
21.gif

Abonare newsletter