Ciocolata alba 28% Callets 2.5kg

 

Ciocolata alba are textura cremoasa, perfecta pentru orice desert.

 

Cantitate: 2.5kg

 

 


Detalii suplimentare

90,00 Lei

c-wht

1 Produs in stoc



Adauga la wishlist

Ciocolata alba are textura cremoasa, perfecta pentru orice desert.

 

Datorita fluiditatii ridicate este foarte usor de folosit la acoperirea si decorarea prajiturilor si torturilor. 


Ciocolata alba este indicata in toate tipurile de preparate de cofetarie si patiserie. Calitatile sale sunt remarcabile in praline, mousse-uri, tablete de ciocolata. Datorita fluiditatii superioare se poate folosi la acoperirea torturilor si prajiturilor dar si in ganache.

Este ideala pentru turnare in mulaje si matrite, pentru realizarea de figurine.

 

Ingrediente:

masa de cacao 28%, unt de cacao 29,5%, zahar max 46,5%, lapte praf 23,5%, emulsificator lecitina soia, aroma naturala vanilie

 

Producator: Callebaut

 

ATENTIE: in perioada verii, produsele ce contin ciocolata se pot topi in timpul transportului. Livrarea se face pe raspunderea clientului. 

 

 

  • Greutate neta: 1 kg
21.gif

Abonare newsletter