Ciocolata alba 28% Callets

 

Ciocolata alba are textura cremoasa, perfecta pentru orice desert.

 

Cantitate: 1 kg

 

 


Detalii suplimentare

39,00 Lei

W2NV-W79

0 Produs in stoc


Anunta-ma cand e pe stoc. Adauga adresa ta de email.



Ciocolata alba are textura cremoasa, perfecta pentru orice desert.

 

Datorita fluiditatii ridicate este foarte usor de folosit la acoperirea si decorarea prajiturilor si torturilor. 


Ciocolata alba este indicata in toate tipurile de preparate de cofetarie si patiserie. Calitatile sale sunt remarcabile in praline, mousse-uri, tablete de ciocolata. Datorita fluiditatii superioare se poate folosi la acoperirea torturilor si prajiturilor dar si in ganache.

Este ideala pentru turnare in mulaje si matrite, pentru realizarea de figurine.

 

Ingrediente:

masa de cacao 28%, unt de cacao 29,5%, zahar max 46,5%, lapte praf 23,5%, emulsificator lecitina soia, aroma naturala vanilie

 

Producator: Callebaut

 

ATENTIE: in perioada verii, produsele ce contin ciocolata se pot topi in timpul transportului. Livrarea se face pe raspunderea clientului. 

 

 

  • Greutate neta: 1 kg
21.gif

Abonare newsletter